Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Ιωάννα Σκούντζου, 1η στη Δυτική Ελλάδα και μεταξύ των 3ων καλύτερων πανελλαδικά σε διαγωνισμό έκθεσης



Ιδιαίτερη τιμή αποτελεί για την Διευθύντρια κα Αγγελική Αλευρίτου, το εκπαιδευτικό προσωπικό  αλλά και τους μαθητές του 2ου Γυμνασίου Αιγίου, το γεγονός ότι η Ιωάννα Σκούντζου του Ροδάμανθυ,  μαθήτρια κατά το σχολικό έτος 2013-2014 του σχολείου, διακρίθηκε σε πανελλήνιο διαγωνισμό έκθεσης και ήρθε 1η  μεταξύ των μαθητών στη Δυτική Ελλάδα!

Ο Διαγωνισμός διοργανώθηκε από την Εταιρία Ελλήνων Ευεργετών με αφορμή τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την ίδρυση της Φιλικής Εταιρίας και αφορούσε μαθητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Η Ιωάννα Σκούντζου  δεν διακρίθηκε μόνο σε περιφερειακό επίπεδο, αλλά η έκθεσή της ήταν μεταξύ των 3 καλύτερων πανελλαδικά.

Η επετειακή εκδήλωση βράβευσης των μαθητών πραγματοποιήθηκε στο χώρο της Παλαιάς Βουλής στην Αθήνα στις 30-09-2014. Την μαθήτρια που συνοδευόταν από τους γονείς της αλλά και τη διευθύντρια του σχολείου που της μετέφερε τις ευχές όλων των εκπαιδευτικών και μαθητών του σχολείου, βράβευσε ο διακεκριμένος Αιγιώτης πολιτικός Ανδρέας Ζαϊμης.



Καλή συνέχεια Ιωάννα στις  σπουδές σου και να εκληρωθούν όλα σου τα όνειρα!!!!!!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου