Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΒΙΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ
ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΒΙΑΣ
ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ.

Στο σχολείο μας, με υπεύθυνες καθηγήτριες την κ. Αργυριάδου Φωτ. και την κ. Τσόλκα Βασ., πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις που περιελάμβαναν παρουσιάσεις εργασιών μαθητών, βίντεο, χορογραφίες καθώς και προβολή κινηματογραφικών ταινιών.
Ένα 1ο βίντεο με τίτλο: «εκφοβισμός»  φτιάχτηκε  από τις μαθήτριες του Γ3: Μπαφάκη Χρ., Λαμπροπούλου Δημ. και  Καϊρακτίδη Μαρ.  και το 2ο βίντεο με τίτλο: «ενδοσχολική βία» από τους μαθητές της Α΄ τάξης: Καραντώνη Θ., Κατσίβελο Ηρ. Παπαδογαννοπούλου  Στ. και Ροδοπούλου Εύη.
Οι μαθητές  από το Α2: Νικολόπουλος Ηλ., Νικολοπούλου Αν. και Σπανού Χρ.  χορογράφησαν και  χόρεψαν το τραγούδι  «Διαφορετικοί».
Οι μαθητές της Α΄τάξης  παρακολούθησαν την ταινία του Δημ. Σταύρακα  «Το καναρινί ποδήλατο» , ενώ οι μαθητές της Β΄ τάξης  παρακολούθησαν την ταινία του Cristophe Barratier «Τα παιδιά της χορωδίας».
Οι μαθητές της Γ΄ τάξης παρακολούθησαν  την ημερίδα - εκδήλωση που συνδιοργανώθηκε με το  1ο ΕΠΑΛ με τίτλο:  «Ας μιλήσουμε για τη βία στα σχολεία».   Το δικό μας σχολείο συμμετείχε με βίντεο που έφτιαξαν οι μαθήτριες του σχολείου μας καθώς πήραν μέρος και  στο μουσικό αφιέρωμα οι μαθητές μας: Αναγνωστόπουλος Άγγελος  - κιθάρα, ο Διαμαντόπυλος Νικ. και η Χριστοπούλου Κλειώ - αρμόνιο, η Σπηλιωτοπούλου Βασ. και ο Σκαρτσίλας Αντ. - τραγούδι. Η μαθήτρια Διαμαντοπούλου  Έλενα απήγγειλε ποίημα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου